Skip to content

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU LCM CENTER

Te atrage ideea de a fi model online sau model de videochat? Prima ta opțiune este să participi la un interviu cu noi! Împreună, evaluăm personalitatea ta, cunoștințele și disponibilitatea, stabilind cel mai potrivit program de training pentru tine. Și ce e mai minunat? Poți testa experiența pentru a vedea dacă te încântă sau nu; nu există nicio obligație de a rămâne alături de noi dacă nu se potrivește preferințelor tale.

Nu ai nimic de pierdut! Poate fi o oportunitate de a descoperi cum este să conduci propria afacere sau să experimentezi o nouă direcție în cariera ta. Oricare ar fi rezultatul, întâlnirea cu noi reprezintă un pas către noi orizonturi și posibilități.

Training LCM Center

Program de training inițial

Am lansat un program de training flexibil, cu o durată cuprinsă între 4 și 7 zile, menit să ajute persoanele aflate în training să descopere dacă job-ul de model de videochat se potrivește cu dorințele și aptitudinile lor. După interviu, urmează o ședință foto inițială, iar apoi inițiem deschiderea conturilor și începerea propriu-zisă a training-ului online.

Noi preferăm să logăm modelele direct din timpul training-ului, deoarece considerăm că este cea mai eficientă metodă de a determina dacă experiența de a fi online le aduce plăcere.

Procesul este simplu: dacă te simți confortabil și îți face plăcere, ai posibilitatea să continui să lucrezi cu noi, fie din studio, fie de acasă. Dacă nu se potrivește preferințelor tale, cel puțin ai încercat, fără a rămâne cu întrebarea „ce ar fi fost dacă?”

Merită să acorzi această șansă și să explorezi această oportunitate?

Training pentru modele
ro_RO