Skip to content
lcm studio mic

Locație

Ne găsești aproape de centrul istoric al orașului Timișoara, într-un ambient discret și plăcut. Pe strada Popa Șapcă, numărul 12, Timișoara. 

Studioul este conceput pentru modelele care au trecut deja de training-ul de la Agenția LCM Center și au un minim de experiență. 

Nikki

Vinde iluzii și o face cât se poate de bine. A devenit de curând femeie de afaceri, în Timișoara și a investit în business-ul ei 50.000 de dolari. Adică toți banii pe care i-a câștigat în urma unui concurs la care s-a clasat pe primul loc. A devenit, astfel, partener într-o afacere cu 50 la sută din părți.

Prietenii lui Nikki îi cunosc ambițiile. A știut încă de la bun început că vrea să devină un prosper om de afaceri, iar pentru asta nu a ținut cont de sfaturile din jur și s-a concentrat pe țelul ei.

Alături de Adrian Ionescu, care are o experiență de 15 ani în domeniu și care conduce studioul  la care tânăra lucrează încă, Nikki a deschis un nou studio: LCM Studio. Aici a investit întreg premiul.

„Am câștigat cel mai mare premiu din industria videochat-ului, 50.000 de dolari. Am devenit asociată împreună cu Adrian într-un nou concept de studio, LCM Studio. Lucrez în continuare pentru Adrian, nu am renunțat la jobul meu la Live Cams Mansion pentru că mai vreau să-mi termin de construit și casa, până anul viitor. Din acest job, dacă ești o persoană conștiincioasă și disciplinată, în 3-5 ani poți să-ți realizezi proiecte la care alții doar visează într-o viață”, spune Nikki.

Mai trebuie spus că Nikki, fiind ea însăși model, va întelege mult mai bine nevoile viitoarelor modele. Astfel, ea s-a decis să deschidă un studio pentru că este în măsură să ajute cu adevărat modelele, cu sfaturi, pentru ca acestea să aibă succes.

DSC 7948 scaled

Standarde de filmare la nivel înalt

Am dezvoltat diverse tehnici de filmare pentru că ne dorim o interacțiune cât mai bună online. Modelele noastre sunt filmate din trei unghiuri, din față, din lateral și de sus pentru a le capta reacțiile într-un mod cât mai real posibil. De asemenea, imaginea lor este animată de luminile din camere și de ambientul marcat de decoruri cu bun-gust.

 

SLB 4194 scaled
ro_RO