Skip to content

CAMERE DECORATE PROFESIONAL

mANUAL DE tRAINING

Trebuie să învățăm să scoatem în evidență ceea ce credem că ne avantajează cel mai mult. Și asta variază în diverse combinații și aranjamente, de la model la model, însă toate au la baza următoarele: ochii, zâmbetul, părul, sânii, picioarele, fundul și simțul umorului, mai ales dacă e dezvoltat.
Nu uita că trebuie să-ți lași problemele acasă, indiferent de cât de grave ar fi acelea. Ca și model începător va trebui să-ți creezi o bază de clienți, să te comporți cu majoritatea clienților ca și cum ai spera într-adevăr să-ți devină prieteni, să mai lași de la tine în speranța că-ți vei acumula rating-uri pozitive. Va trebui să vă chinuiți o perioada să le cam faceți mofturile bineînțeles, cu limite, până începeți să îi înțelegeți și să „îi simțiți”.
Trebuie să învățați să jonglați mai mulți membrii în același timp. În Free Chat să aveți grijă cât de cât, întrucât nu e indicat să ajungeți să vă cunoașteți foarte mult cu ei. E bine tot timpul să lăsați ideea de mister pentru a-i putea acapara și a le satisface curiozitatea în privat, că de aceea sunteți aici, nu?

happy beautiful lady working on laptop indoors 2021 09 03 15 40 44 utc scaled

Tehnici de succes

Contactul vizual cu camera este necesar să fie făcut în mod repetat de fiecare dată când te adresezi membrilor. Astfel, impactul celor spuse va fi mult mai mare asupra membrilor, aceștia interpretând gestul ca pe un contact vizual direct cu ei, personal.
Comunicarea cu membrii este necesar să fie făcută, în majoritatea timpului, pe cale orală, însă în free-chat, să nu uiți că trebuie să și tastezi, deoarece nu toți membrii au sunetul pornit (60% vorbit, 40% scris). Vorbitul la microfon îți personalizează și mai mult camera și sporește traficul.
Chat-ul tău este important să fie activ în majoritatea timpului, comentariile din chat să fie frecvente. Pentru a atrage membrii spre un viitor privat, trebuie să direcționezi discuția către sexualitate. Te poți lovi de refuzul membrilor, situație în care trebuie să stârnești interesul acestora pentru un viitor privat. Pentru a atrage membrii în privat este necesar ca mimica feței și limbajul corpului să fie în concordanță cu cele spuse.

man and woman with laptop on the house terrace 2022 02 24 17 06 21 utc scaled
ro_RO