Skip to content

Creează content de oriunde te-ai afla

Content din vacanță

Te bucuri de o plajă fierbinte? Savurezi un pahar de vin într-o seară răcoroasă? Arăte-le fanilor tăi cum îți place să-ți petreci vacanțele și invită-i virtual în călătoriile tale. Cere-le sfaturi de vacanță, întreabă-i care este destinația perfectă și lasă-te inspirată. Confortul de a fi în vacanță și a face bani în același timp este unic. 

A fii model online presupune entertainment, bună dispoziție și disponibilitate la distracție. Jobul cere timp, dar timpul trebuie folosit cu inspirație. O sedință foto într-un constum de baie reprezintă o relaxare plăcută pentru model și o încântare pentru privitorii din online. 

A îmbina utilul cu plăcutul este tool-ul ideal pe care un model trebuie mereu să-l aibă cu ea. 

young woman taking selfie in the small italian cit 2021 08 28 12 30 03 utc scaled

Libertatea de a posta

Suntem siguri că te-ai simți mult mai în largul tău dacă ai putea posta din orice colț al lumii te afli, orice tip de content îți dorești. La noi se poate! Te incurajăm să personalizezi profilul cât mai mult și să te prezinți cum ești tu în realitate. Cu cât ești mai naturală, cu atât vei simți satisfacție când vei fi plăcută pentru personalitatea ta. Ești pasionată de sport? Postează despre asta! Filmul tău preferat este StarWars? Pozează-te în pijamaua cu Yoda. Cu siguranță mulți oameni se vor regăsi în plăcerile tale și îți vor împărtăși ideile. 

Be genuine for your fans!

happy smiling young woman with laptop in street c 2022 02 03 08 05 34 utc scaled
ro_RO