Skip to content
shutterstock 1831638373

Oferta noastră de bun venit pentru model online

Pentru că ne dorim o colaborare cât mai plăcută cu modelele noastre online, începem prin a le face o ofertă atractivă. Le oferim o sumă garantată de 500 euro pentru un pachet cu content de 50 de poze și 50 de video-uri pe o perioadă de o lună de zile.

Ținem să menționăm că în funcție de calitatea content-ului, suma poate varia, pentru un număr limitat de persoane.

Dar ca început de colaborare, noi suntem siguri că e cea mai bună variantă. Sună tentant, nu-i așa?

Cum ti ar sta


Beneficii

În primele trei luni de colaborare cu noi, ai o sumă garantată de 500 de euro pe lună doar prin furnizarea unui pachet de content cu 50 de fotografii și 50 de video-uri. 

Pe durata întregii colaborări ai suport, după cum îți alegi tu, pot fi suport tehnic, caz în care ai comision de 70% și suport pe partea de mesagerie, caz în care ai comision de 50%. 

Totodată, te sfătuim în permanență în privința content-ului, cum trebuie să arate el și cum ar trebui să-l vinzi.  Primești săptămânal și liste cu membrii pe care îi poți contacta și felul în care poți avea succes cu el. 

Cu cât ești mai dezinvoltă, cu atât atmosfera din camera ta va fi mai liberă, mai relaxată, pentru ca un membru să rămână în ea. El trebuie să se simtă confortabil, iar pentru asta, tu trebuie să te porți cât mai natural, cât mai degajat, să întreții atmosfera și să dai senzația unui dinamism plăcut în cameră.

shutterstock 744707698 scaled4Fans - partenerul ideal

Fiind parteneri exclusivi 4Fans, beneficiile sunt numeroase și ghici ce? Și tu le poți avea dacă alegi să colaborezi cu noi pe 4Fans. Te-ai gândit cum ar fi să personalizezi tariful pentru fiecare mesaj în parte și în funcție de persoana cu care îți dai mesaje să ceri o sumă fixă? Pe 4Fans se poate! Vrei să alegi cu ce sumă vinzi o poză sau un video? Se poate și asta! 4Fans este o platformă inovativă pe piață, în care noi credem și cu care avea o colaborare de extrem succes. 

Vrei să vezi și tu cum este? Te poți înregistra cu un simplu click pe butonul de mai jos! Dacă nu te descurci, nu te descuraja, ne poți contacta oricând pentru suport! 

woman in hat makes selfie on smartphone 2022 01 13 21 30 13 utc scaled
ro_RO