Skip to content
averie woodard 4nulm JUYFo unsplash

Oferta noastră de bun venit pentru model online

Pentru că ne dorim o colaborare cât mai plăcută cu modelele noastre online, începem prin a le face o ofertă atractivă. Le oferim o sumă garantată de 500 euro pentru un pachet cu content de 50 de poze și 50 de video-uri pe o perioadă fixă de o lună de zile.

Ținem să menționăm că în funcție de calitatea content-ului, suma poate varia, iar oferta este valabilă pentru un număr limitat de persoane.

Dar ca început de colaborare, noi suntem siguri că e cea mai bună variantă. Sună tentant, nu-i așa?

Cum ti ar sta
Beneficii

În primele trei luni de colaborare cu noi, ai o sumă garantată de 500 de euro pe lună doar prin furnizarea unui pachet de content cu 50 de fotografii și 50 de video-uri. 

Pe durata întregii colaborări ai suport, după cum îți alegi tu, poate fi suport tehnic, caz în care ai comision de 70% și suport pe partea de mesagerie, caz în care ai comision de 50% ca și creator de conținut/model online.

Totodată, te sfătuim în permanență în privința content-ului, cum trebuie să arate el și cum ar trebui să-l vinzi.  Primești săptămânal și liste cu membrii pe care îi poți contacta și hinturi despre cum poți avea succes cu ei. 

Content-ul tău trebuie să fie cât mai divers și natural. De la poze cu tine savurând micul dejun, la poze cu tine la cinema sau poze cu tine în cadre sexy. Video-urile de asemenea trebuie să reflecte activități din viața ta cotidiană, dar și momente cu tine în ipostaze senzuale. 

girl wearing bikini posingMODEL DE CHAT

Cea mai grea, dar și cea mai importantă meserie din cadrul agenției noastre este aceea de model de chat. Pentru acest job ai nevoie de multă răbdare, ambiție, abilități de comunicare excelente, dar și tactici. Lipsa prejudecăților, creativitatea și senzualitatea fac și ele parte din lista de calități ale unui bun model de chat. 

A fi model de videochat poate aduce numeroase avantaje celor care aleg un astfel de job. Unul dintre principalele beneficii ale angajării în videochat este flexibilitatea programului, care îţi permite să lucrezi când şi cât doreşti. În timpul programului, activitatea ta se va desfăşura în studioul nostru, unul specializat, care îţi oferă confortul şi intimitatea de care ai nevoie.

De asemenea, modelele de chat pot câştiga sume considerabile de bani în funcţie de experienţă, abilităţi şi numărul de ore lucrate.

 

caique nascimento Ij24Uq1sMwM unsplash
ro_RO