Skip to content

LCM Multi-site

LCM Multi-Site Timișoara, dezvoltat exclusiv de LCM Center, aduce cu sine o vastă experiență de peste 20 de ani în domeniul videochatului și o prezență solidă de 13 ani pe piața timișoreană.

Focalizăm eforturile către:

  • Respectarea unui model eficient de colaborare în videochat.
  • Oferirea unui mediu exclusiv și distins pentru modele și parteneri.
  • Furnizarea de suport și consiliere personalizate.
  • Acordarea unei atenții deosebite confidențialității pentru un mediu sigur și protejat.
flirt4free ALB
streamate mini
Chaturbate
Stripchat

Ofertă angajare model videochat LCM Studio Multi-Site

Modelele noi se califică pentru un venit minim garantat de 5000 de lei, condiționat de îndeplinirea următoarelor cerințe:

  • Angajamentul de colaborare cu noi în mod full-time din studio.
  • Disponibilitatea de a lucra pe mai multe platforme.
  • Menținerea unei prezențe online de minim 80 de ore pe perioadă și 160 de ore pe lună.

Câștigul minim garantat este asigurat pe o perioadă de 12 luni, sub rezerva respectării acestor condiții.

Este important de menționat că nu este necesar să cunoști limba engleză, deoarece avem un suport de scriere dedicat, responsabil de partea de chat.

LCM Multi Site

NIKKI - CEL MAI BUN MODEL DIN TIMIȘOARA

Nikki este o maestră în a oferi iluzii, iar această abilitate o propulsează recent în lumea antreprenoriatului în Timișoara. Investind cu încredere suma de 50.000 de dolari, câștigată în urma unui concurs pe care l-a câștigat în mod strălucit, Nikki s-a transformat într-o femeie de afaceri remarcabilă. Aceasta reprezintă acum 50% din părțile unei noi afaceri, adăugând o notă de ambiție și determinare în peisajul antreprenorial local.

Ambițiile lui Nikki nu au fost niciodată un secret pentru prietenii săi. Cu o viziune clară de a deveni un prosper om de afaceri, a ignorat sfaturile din jur și s-a concentrat neabătută asupra obiectivelor sale. În parteneriat cu Adrian Ionescu, un expert cu 15 ani de experiență în domeniu, Nikki a inaugurat un nou studio, denumit LCM Studio, investind întregul premiu câștigat în industria videochatului.

„Am obținut cel mai mare premiu din industria videochat-ului, în valoare de 50.000 de dolari. Am devenit asociată într-un nou concept de studio, LCM Studio, alături de Adrian. Chiar dacă am îmbrățișat această nouă provocare, încă lucrez pentru Adrian și nu am renunțat la poziția mea la Live Cams Mansion. Îmi propun să finalizez construcția casei mele până anul viitor. Din acest job, cu perseverență și disciplină, în 3-5 ani poți să-ți transformi visurile în realitate, la fel cum am făcut eu”, a declarat Nikki.

 

Nikki 2 portrait

Standarde de filmare la nivel înalt

Am elaborat o varietate de tehnici de filmare pentru a asigura o interacțiune online de cea mai înaltă calitate. În efortul nostru de a oferi o experiență autentică, modelele noastre sunt supuse filmării din trei unghiuri distincte: frontal, lateral și de sus. Această abordare ne permite să captăm reacțiile lor într-un mod extrem de realist.

În plus, atmosfera este îmbogățită de luminile din camere și de ambientul creat de decorurile cu bun-gust. Aceste elemente contribuie la animarea imaginii modelelor noastre și la crearea unei atmosfere autentice și captivante pentru cei care interacționează online.

Standarde filmare
ro_RO