Skip to content

You are the business!

Model ONLINE

Descoperă cea mai inovativă platformă de socializare și creare de conținut, vândut independent, fără obligație de subscripție.

4Fans este cel mai bun loc unde îți poți începe cariera de model online, care promovează conținut media pentru adulți. 

Vezi cât de interesant este să fii plătit pentru conversațiile cu fanii, pentru o poză cu tine la cafea sau pentru un video picant din dormitor. Content-ul tău este exclusiv și de aceea te încurajăm să-ți setezi cel mai bun preț pentru el.

4Fans Logo White
woman takes a selfie on the phone 2021 11 19 18 39 59 utc 1 scaled
Untitled 1
Content din vacanță
blond smiling woman lying on cozy bed and using laptop for online shopping.
Hostess online
Beautiful woman
Cafeaua care aduce bani
portrait topless woman tight leggings classic hat wall
Fii inspirată

Studio DE chat

Studioul aflat aproape de centrul Timișoarei este locul unde am început să facem inovații în domeniul modelling-ului online. Am lansat noi concepte de show, suntem singurul studio cu o categorie specială pe unul din cele mai cunoscute site-uri de profil și am reușit să obținem an de an premii importante. 

lcm studio mic
DSC 7955 scaled
DSC 7930 scaled
ville de timisoara 402x272
Studio Timișoara
Young beautiful woman standing near window in office and pointing finger to copy space
Training
fashion photo sexy beautiful women black bikini relaxing beside swimming pool
Femei puternice
Serious young lady with bright makeup lips
Atitudine și acțiune

Training Academy

DSC 7976 scaled
DSC 7974 scaled

Ideea că devenim ceea ce credem că vom deveni a fost exprimată și ca Lege a Gândului Dominant. Asta înseamnă că în fiecare dintre noi există o putere care ne propulsează în direcția gândurilor noastre dominante. Dacă gândul tău dominant este să devii model online, o vizită la noi este ceea ce ai nevoie pentru a reuși. Ca să facem un mic rezumat a ceea ce înseamnă manualul de training construit de noi, trebuie să afli următoarele: ca model, trebuie să fii conștientă de acțiunile pe care urmează să le întreprinzi pentru a avea încasări cu membrii în fiecare zi. Trebuie să interacționezi în chat, să-i filtrezi pe cei care au de gând să piardă timpul de cei care pot deveni într-adevăr membrii tăi. Să fii drăguță și să răspunzi pe cât posibil tuturor, dar să-ți canalizezi atenția în special pe membrii targetați. Să încerci să canalizezi discuțiile în special în direcțiile care te interesează pe tine, să-i refuzi politicos pe cei care au cereri exagerate pentru ca, într-un final, să fii în chat privat cu cei cu care ești compatibilă.

De aceea, un sistem de convingeri pozitiv reprezintă punctul de start pentru atingerea oricărui țel. Atunci când convingerea ta dominantă este aceea că poți să îți atingi scopul, începi să acționezi în direcția îndeplinirii acestuia. La începutul acestui job trebuie să te axezi în special pe un renume. O perioadă trebuie să-ți menții atenția pe strânsul voturilor pozitive, pentru a deveni cunoscută pe site-ul pe care lucrezi. Te concentrezi pe cât posibil pe entertaining, pe ideea de a-ți aduna cât mai mulți „prieteni” virtuali. Progresiv, vei observa cum de la o zi la alta, această atitudine îți va fi de folos și-ți va spori veniturile. Nu cu mult de la început, însă important este că având așa o atitudine de fire veselă, vei reuși să-ți mărești veniturile în fiecare zi. Poate nu se întâmplă întotdeauna să-ți reușească. Evident, întâmpinăm cu toții probleme și poate intervine o răceală,
o durere de măsea sau altă problemă personală. Important este ca, atâta timp cât poți, să scoți așii din mânecă și să te implici, deoarece pierzând timpul, nu vor intra bani în cont, pur și simplu.

Untitled 1
Flirt Babes
Tips Battle 2
Tips Battle
LCM Tv Logo PNG
LCM TV
mature women talking in office 2021 11 17 01 34 16 utc scaled


CONSULTANȚĂ LCM

Te gândești să-ți deschizi propria afacere în domeniul modelling-ului online și nu știi care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi? La noi ai răspunsurile la întrebările tale. Cu o experiență de 18 ani în domeniu știm cum să facem ca afacerea ta să fie una de succes!

Te sfătuim să nu stai prea mult pe gânduri deoarece ți-o poate lua altcineva înainte!


LCM NETWORK

To be launched!

multi level marketing mlm diagram of management 810x455 1
shutterstock 1311329114 scaled


CLUB

LCM Club – clubul în care îți dorești cu siguranță să fii! 

De ce? Poți beneficia de întrări gratuite cu consumație la petrecerile tale preferate, de bilete VIP la film, de beneficii la saloane de înfrumusețare, de vouchere de benzină și vouchere pentru spălătorie auto. 

Atractiv, nu-i așa? Află cum poți accesa LCM Club!

BLOG

Ce s-ar putea scrie pe un blog despre modele online? Despre viața lor personală, despre activitățile sociale la care iau parte, despre trucurile lor privind îngrijirea personală. Pe scurt, despre cum își petrec timpul liber și cum se împart între viața de model și viața personală. 

blogging success
ro_RO