Skip to content

CONCEPT TIPS BATTLE

Tips Battle reprezintă un concept de spectacol unic, în cadrul căruia performeri se duelează pe parcursul a două ore pentru a câștiga credite, token-uri, cadouri sau orice altă monedă specifică site-ului respectiv. Desfășurat sub îndrumarea atentă a moderatorului nostru, show-ul aduce performeri în prim-plan, proiectați pe un fundal verde captivant. Ai, de asemenea, opțiunea de a participa la Tips Battle fără prezența moderatorului.

 
Tips Battle

CEA MAI TARE COMPETIȚIE

Tips Battle reprezintă cu mândrie o marcă înregistrată de către LCM, fiind pionierii care au obținut patentul pentru acest concept inovator. Originea ideii a pornit din competitivitatea dintre modele și din dorința noastră de a introduce provocări noi în peisajul online. Pe platformele dedicate modelelor live, acest tip de spectacol este recunoscut pentru dinamismul și provocările sale unice. Suntem liderii în domeniu, aducând în prim-plan competiția și inovația cu fiecare ediție Tips Battle. 

Prin intermediul Tips Battle, modelele beneficiază de o promovare amplă, oferind un spectacol unic și diferit care intensifică spiritul competitiv între ele. Acest concept nu doar contribuie la creșterea veniturilor modelelor, ci și le sporește vizibilitatea pe site-urile unde sunt active. Posibilitatea de a atrage încrederea potențialilor membri poate genera venituri suplimentare sau conversii imediate.

Toate spectacolele Tips Battle sunt transmise pe canalul LCMTV, prezent pe toate platformele cu care colaborăm. În viitorul apropiat, aceste spectacole vor fi disponibile și pe aplicația dedicată Tips Battle, extinzând astfel accesul și vizibilitatea în comunitatea online.

Concept TipsB

MAI MULTE INFORMAȚII:

FOLLOW ON SOCIAL MEDIA:

Social M
ro_RO