Skip to content

Cunoaște-ne

Job-ul de model online sau model de videochat îți sună tentant? Primul pas este să vii la un interviu la noi! În funcție de personalitatea ta, cunoștințele tale sau disponibilitatea ta decidem împreună ce training ți se potrivește cel mai bine. Și știi care e cea mai bună parte? Că poți doar testa să vezi dacă îți place sau nu, nu e nicio obligativitatea să rămâi alături de noi dacă nu-ți face plăcere. 

Nu ai nimic de pierdut! Sau da, ocazia de afla cum e să ai propria afacere!

attractive woman with laptop at home 2021 08 26 18 24 41 utc scaled

Program de training inițial

Am lansat un program de training flexibil cu o durată între 4 și 7 zile pentru a stabili dacă job-ul de model de videochat este potrivit persoanei aflate în training. După interviu, se stabilește ședința foto inițială, după care are loc deschiderea conturilor și incepe training-ul online propriu-zis. 

Preferăm să logăm modelele direct din training deoarece este cea mai bună metodă de a afla dacă îi face plăcere să fie online. 

Este simplu, îți face plăcere ai posibilitatea să lucrezi mai departe cu noi din Studio sau de acasă, iar dacă nu-ți face plăcere, măcar nu rămâi cu întrebarea „ce ar fi fost dacă?”, ci știi că ai încercat. 

Ce zici, merită șansa?

shutterstock 1404397904 scaled
ro_RO